Митов: Няма да пазим играчи за ЦСКА-София (видео)

Митов: Няма да пазим играчи за ЦСКА-София (видео)

Треньорът на Левски Николай Митов заяви, че няма намерение да пази Антонио Аниете и Бабатунде Адениджи в мача с Дунав в петък с оглед идващото след това дерби с ЦСКА-София. Двамата висят с картони и могат да пропуснат мача с "червените", ако получат предупреждение срещу русенци.

"Де Ноойер вчера тренира наравно с отбора, също и Сукуна. Костадинов е на облекчен режим и ще видим, има и наказания. Ябллонски отпада със сигурност. Няма да пазим играчи с картони. Левски не трябва да се съобразява, ако отпадне даден футболист. Влиза да играе друг и това е. Оправдания няма да търсим", каза Митов.

"Доста добре познавам Дунав. Играят 2-3 години заедно, много силен колектив, раздават се във всеки мач. Те са приятната изненада, влязоха в първата шестица. Показаха, че могат да изненадат всеки отбор. Ще подходим с респект и уважение. Важно е ние да покажем нашата игра. Ако я покажем, няма да имаме проблеми”, каза още специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички