Киров: Нищо не е решено

Киров: Нищо не е решено

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че нищо не е решено в полуфиналния сблъсък с Верея за Купата на България след победата на отбора му с 1:0 в Стара Загора.

„Постигнахме един добър турнирен резултат и нищо повече на този етап. Същият отбор ни победи с 1:0 на нашия стадион. Не бива да мислим, че сме направили нещо кой знае какво. Трябва да сме концентрирани за ответния мач. Това е само една малка крачка.

Като концентрация съм доволен. Днес нямаше много положения в мача, стана равностойна среща. Имахме голяма доза шанс и късмет в продължението да победим. Последните 15 минути притиснахме противника. Не тръгнахме да пазим нулев резултат, а да търсим попадение в тяхната мрежа, което беше нашата цел", заяви Киров.

„Омар Косоко има качества да изнася топката, това беше смисълът на неговата смяна. През първото полувреме не изнасяхме добре, повече я изритвахме напред. Нашата група в първенството е доста завързана. Не можем да изоставим шампионата заради Купата. Още от утре почваме работа за следващия ни мач. Искам най-вече да благодаря на феновете за подкрепата. Тя помогна много на момчетата днес и да си пожелая да ни подкрепят по същия начин във всяка среща“, каза още специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти