Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Бербатов обяви бомбена левачка за шоуто в София

Бербатов обяви бомбена левачка за шоуто в София

Димитър Бербатов обяви първото име в звездния отбор на Луиш Фиго, който ще пристигне в София през юни за благотворителния шоумач. Това е бразилската легенда на Реал Мадрид Роберто Карлос. Ето какво написа Бербо на страницата си във "Фейсбук":

"Той е световен шампион с Бразилия от 2002 г. За същата година е и втори за "Златната топка", изпреварен само от съотборника си в националния отбор и "Реал" (Мадрид) - Феномена Роналдо. Печелил е 2 пъти Копа Америка, триумфирал е и в Купата на конфедерациите. Известен е като най-офанзивно настроения ляв бек в историята на футбола, а от пряк свободен удар можеше да изстреля топката като истински снаряд - със 169 километра в час.

Присъедини се към "Реал" (Мадрид) през 1996 г. и прекара 11 много успешни сезона в клуба. Макар и защитник, вкара цели 71 гола за "Реал". Три пъти триумфира в най-престижния турнир - Шампионската лига. 4 пъти е шампион на Испания.

Първият от отбора на Луиш Фиго за 14 юни:)

Роберто Карлош! Очакваме го в София!".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти