Крушарски: Мартин Камбуров се помисли за готвач

Крушарски: Мартин Камбуров се помисли за готвач

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обясни за бойкота, който спретна голмайсторът и капитан на тима Мартин Камбуров. Босът разкри, че нападателят се е засегнал от думите му за "готвачите" в тима.

"Мартин се е засегнал от приказките, които казах, че са сготвени. И той се е помислил за готвач. Но Камбуров не е готвач. Тук такъв е старши треньорът и винаги е бил той. Във всеки един клуб старшията управлява - не футболистите, не и президентите. Те дават само парите", каза Крушарски пред БНТ.

"Камбуров винаги е един от хората, които говорят "право куме в очи". Вчера срещата я предизвика Христо Бонев - той говори с Мартин. След това Войнов говори с него и последният бях аз. Ние с него се разбрахме за три минути", допълни благодетелят на "черно-белите", който призна, че има забавяне на една заплата в клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти