Ботев (Пд) с група от 17 човека за гостуването на Славия

Ботев (Пд) с група от 17 човека за гостуването на Славия

На група от 17 футболисти ще разчита Ботев (Пловдив) в съботния мач срещу Славия в София от 29-ия кръг на Първа лига. Старши треньорът на "канарчетата" Николай Киров няма да има на разположение защитника Крум Стоянов, който не успя да се възстанови от травмата си, както и нападателя Фернандо Виана, която е наказан за една среща.

Основният проблем пред треньорския щаб на "канарчетата" беше футболистите да се възстановят добре след първия полуфинал за Купата на България срещу Верея в Стара Загора. Голяма е вероятността в състава да бъдат направени някои промени, за да получат почивка част от титулярите.

Групата на Ботев (Пд): Георги Георгиев, Иван Чворович, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Виктор Генев, Лазар Марин, Радослав Апостолов, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Кристиан Димитров, Меледже Омнибес, Фелипе Бризола, Милко Георгиев, Серкан Юсеин, Омар Косоко, Борис Тютюков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти