Златан Ибрахимович аут до януари 2018 година?

Златан Ибрахимович аут до януари 2018 година?

Шведският нападател на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович има сериозни увреждания на връзките на дясното коляно и най-вероятно ще е извън игра до януари 2018-а година, твърдят източници на ESPN FC.

35-годишният Ибрахимович премина сериозни прегледи в Манчестър, след като се контузи тежко в края на редовното време на Юнайтед срещу Андерлехт в четвъртък вечер в Лига Европа. Изглежда изразените от мениджъра Жозе Моуриньо сериозни опасения за състоянието му са се потвърдили.

Прогнозите към настоящия момент за възстановяването на Златан са за доста продължително време. Контузията може да сложи преждевременен край на кариерата на шведския нападател, тъй като договорът му с Манчестър Юнайтед изтича в края на сезона.
Според Моуриньо Златан е изпълнил всички критерии в договора си за активирането на опцията за удължаването му с една година, но сега не е ясно дали от Манчестър Юнайтед ще му предложат това. Самият швед също носи вина за ситуацията, тъй като отлагаше преподвисването, тъй като се оглеждаше за варианти отвъд Океана.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти