Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

ЦСКА-София призова феновете, нарече Лудогорец "проект"

ЦСКА-София призова феновете, нарече Лудогорец "проект"

Ръководството на ЦСКА-София призова привържениците на тима да подкрепят футболистите на Стамен Белчев срещу шампиона Лудогорец. В съобщението на "червените" прави впечатление, че отборът на Георги Дерменджиев е наречен "проект". Ето цялото съобщение, публикувано на сайта на ЦСКА-София:

"ЦСКА приема Лудогорец 1945 (Разград) в мач от третия кръг на шампионските плейофите. Двубоят е утре (23 април) от 20:00 часа на стадион "Българска армия" и както винаги носи особен заряд за всички, които обичат ЦСКА.

Проектът от Разград е един от традиционно неудобните съперници на армейците и е особен дразнител за червената публика, още повече, че към момента балансът срещу зелените е негативен. По-късно днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще обяви и групата за мача, като има вероятност в нея да се завърне Фернандо Каранга, който получи травма при предишното домакинство на червените срещу Черно море. В рамките на днешния ден ще бъде взето и окончателно решение дали състоянието на вратаря Александър Конов позволява неговото участие в утрешния сблъсък.

Нека за пореден път превърнем "Българска армия" в непревземаема крепост за враговете на ЦСКА!

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички