В Юнайтед още не смеят да прогнозират колко ще отсъства Златан

В Юнайтед още не смеят да прогнозират колко ще отсъства Златан

Манчестър Юнайтед още не дава категорични прогнози за периода на възстановяване на звездата Златан Ибрахимович. На 22 април в 18:00 часа английско време официалният сайт на "червените дяволи" публикува материал със заглавие "Опресняване на информацията за контузиите на Рохо и Ибрахимович".

В него се споменава, че след "детайлни" изследвания на двамата играчи е потвърдено, че те имат "значителни щети в сухожилията на коленете" и се нуждаят от допълнителни прегледи при специалисти в близките дни.

От сайта подчертават, че само когато бъдат изготвени персоналните възстановителни планове ще може да се изчисли колко точно време ще отсъстват двамата от терените.
Медиите в Англия, естествено, нямаха време да чакат официално потвърждение на сроковете и ги изготвиха сами - за Златан се твърди, че може да остане извън игра до януари 2018 година, а Маркос Рохо може да е аут до септември 2017-а.
Ibrahimovic_injury by mohamed1021
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички