ПСВ отказа Аякс от титлата, Фейенорд е почти сигурен шампион (видео)

ПСВ отказа Аякс от титлата, Фейенорд е почти сигурен шампион (видео)

ПСВ Айндховен победи с 1:0 Аякс като домакин в дербито от 32-ия кръг на холандското първенство и на практика почти сложи край на надеждите на гранда от Амстердам да свали от първото място лидера в класирането Фейенорд. Победата на ПСВ донесе Юрген Локадия с гол в 25-ата минута. Локадия порази вратата на Андре Онана с блестящо изпълнен пряк свободен удар.




Любопитно за отбелязване е, че мачът бе прекъснат за кратко в началото на второто полувреме, тъй като на една от трибуните се появи черен дим. След този инцидент двубоят продължи без проблеми и завърши с победа за тима на Филип Коку, който два кръга преди края на шампионата е трети в класирането със 72 точки. Аякс остава втори със 75, а Фейенорд вече докосва титлата, след като днес победи с 2:0 като гост Витес (два гола на Николай Йоргенсен през първото полувреме) и събра 79 точки.

ПСВ - АЯКС 1:0
1:0 Локадия (25)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти