Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

Пак драма на "Лаута" - четирима треньори напускат

Пак драма на "Лаута" - четирима треньори напускат

Пред сериозен трус е Детско-юношеската школа на Локомотив (Пловдив). Четирима треньори са подали молби за напускане, твърди пловдивският вестник "Марица". Новината за единият бе потвърдена и от писмо на родители на деца от набор 2008, публикувано в неделя в електронното ни издание. Майки и бащи на футболисти се изказаха в подкрепа на наставника Евгени Хаджиев, който е сред пожелалите да си тръгнат от родния тим, с който стана републикански шампион при старшата от набор 71 през далечната 1990 година.

"Искаме да изкажем огромните си благодарности към треньора Евгени Хаджиев, който единствен даде шанс на нашите деца да играят. За жалост обаче, това му донесе страшно много упреци и негативни емоции. От снощи до нас, достигнаха слухове, че Евгени Хаджиев вече не е част от Локомотив Пловдив. Какви са точните причини, за неговото напускане, за нас са безизвестни, но сме напълно убедени, че не е направено нищо в посока, този треньор да остане на Лаута", се казва в писмото.

Другите трима подали молби за напускане са доскорошният шеф на академията Петър Пашев, треньорът на вратарите Васко Камбуров и Христо Телкийски. Най-шокиращо е желанието на Телкийски, който води считаният за най-перспективен набор в школата - 2000. Под негово ръководство миналата година възпитаниците му станаха втори в страната.

До решението на тримата се е стигнало след среща с президента на клуба Христо Крушарски в четвъртък.Те са попитали кога ще им бъдат изплатени заплатите и внесени осигуровките. След разговора на висок тон, карето е внесло в деловодството молби за напускане.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти