Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Маниса и Димов докосват спасението след драма в Турция

Маниса и Димов докосват спасението след драма в Турция

Турският втородивизионен Манисаспор, в чиито редици се подвизава Даниел Димов, е на крачка от това да си гарантира мястото в 1. Лига и догодина. В двубой от 29-ия кръг на шампионата тимът на българина спечели по изключително драматичен начин с 3:2 домакинството си на Денизлиспор.

В герой за състава на Димов, който през миналия сезон игра заедно с Цветан Генков именно в редиците на днешния си съперник от Денизли, се превърна резервата Гьокхан Саздаъ, който се разписа дълбоко в даденото от съдията продължение.

Преди това Юксел бе открил за Маниса в 31-ата минута, а секунди по-късно Велиоглу изравни. В края на първата част гостите стигнаха до пълен обрат чрез Оручу. Козе в 72-ата и Саздаъ в продължението обаче гарантира триумфа на домакините.

След третия си пореден успех във второто ниво на турския футбол Манисаспор събра 33 точки в актива си и зае 13-ото място в подреждането. Пет кръга преди края на шампионата Димов и компания са на цели седем точки от зоната на изпадащите и със сигурност могат да дишат една идея по-спокойно.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички