Гледай на живо

СДВР с извънреден брифинг дали ще бъдат допуснати фенове на Левски за дербито с ЦСКА-София

Юношите до 19 се готвят за Евро 2017 в Албена

Юношите до 19 се готвят за Евро 2017 в Албена

Първият лагер на юношеския национален отбор до 19 години по пътя към европейските финали ще се проведе в Албена от 6 до 10 юни, а курорът е избран поради доброто състояние на терените. Общо три лагера ще имат футболистите на Ангел Стойков, а следващите два са в Стара Загора и София до 30 юни. Юношеският национален отбор няма да проведе контролна среща по време на лагера в Албена, като мачовете са оставени за по-късен етап. Продължава прекрасното партньорство с Албена, където екипът на сектор Спорт оправдава не само доверието на Българския футболен съюз, но и на гостите от европейската централа, каза още Антон Попов.

По-рано през този месец курортът прие турнир на УЕФА при родените през 2001-а година, а през май ще има и турнир за девойки до 17 години с участието на Словакия, Румъния, БЮР Македония и България. В БФС пък научиха и стадионите в Грузия, на окито ще се играят мачовете. Нашите стартират в Тбилиси на стадион Михаил Месхи срещу Англия на 3-и юли от 17.30 часа. Втората и третата среща са на 6-и и 9-и юли от 20.00 часа съответно срещу Германия и Холандия на стадион Тенгиз Бурджанидзе в град Гори.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти