Страхил Попов и Касъмпаша с невероятен обрат в първия полуфинал за Купата на Турция (видео)

Страхил Попов и Касъмпаша с невероятен обрат в първия полуфинал за Купата на Турция (видео)

Отборът на Касъмпаша победи с 3:2 Коняспор в първия мач от 1/2-финала за Купата на Турция. Домакините губеха с 0:2 на полувремето, но успяха да направят невероятен обрат в рамките само на 4 минути в края на двубоя. Цял мач за домакините изигра Страхил Попов, докато Васил Божиков  изгледа срещата от резервната скамейка. Българският нападател на гостите Димитър Рангелов отново не бе в групата за мача.

Коняспор взе преднина от два гола през първото полувреме, когато Хаджиахметович откри резултата в 17-ата, а Баич удвои в 45-ата минута.

В заключителните минути обаче се стигна и до удивителния обрат. Първо Павелка намали в 82-ата минута, а след това в 85-ата Бююк изравни. Победният гол пък вкара Едуок в 86-ата минута на срещата.

Така Касъмпаша взе минимално предимство преди реванша, но двата гола на чужд терен дават доста добри шансове и на Коняспор. Ответният двубой ще бъде на 16 май.

МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти