Маниса и Димов ще треперят до последно (видео)

Маниса и Димов ще треперят до последно (видео)

Бившият футболист на Черно море и Левски Даниел Димов и неговият Манисаспор ще треперят до последно за мястото си в турската 1. Лига. В двубой от 30-ия кръг на шампионата в южната ни съседка тимът на българина загуби с минималното 0:1 визитата си на друг от борещите се за оцеляването си отбори. Газиантеп ББ.

Единственият гол на “Газиантеп Арена” падна в самия край на мача, а негов автор стана Рамазан Чивелек, който се разписа в 86-ата минута. Ключовият и за двата клуба сблъсък завърши с два червени картона за гостите, след като Одабаши и Себаихи бяха изгонени в даденото от съдията продължение.

Поражението остави Маниса на 13-ото място в подреждането с актив от 33 точки. Разликата с първия отбор в зоната на изпадащите - именно Газиантеп ББ, вече е само четири. До края на първенството 1. Лига остават четири изключително тежки и важни кръга за българина.

В следващия Манисаспор приема осмия в подреждането Алтънорду, а след това има визита на деветия Баликеширспор. Последното домакинство на Димов и компания е срещу 15-ия Санфлюрфъспор, а за финал следва гостуване на 6-ия Болуспор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти