Благо Георгиев с великолепен гол срещу Криля Советов (видео)

Благо Георгиев с великолепен гол срещу Криля Советов (видео)

Българският полузащитник на Оренбург Благой Георгиев отбеляза гол за равенството 1:1 при визитата на своя тим на Криля Советов в двубой от 26-ия кръг на руската Премиер лига. Бившият национал се разписа в 68-ата минута след страхотно изпълнение от пряк свободен удар. В 85-ата Дмитрий Ятченко изравни от дузпа. Тимът на Оренбург е в ожестожена битка за оцеляване.

Благо беше големият лидер на гостите и въпреки 35-те си години изигра пълни 90 минути на високо ниво. В 68-ата минута Георгиев реализира брилянтен гол, след като завъртя топката над стената и порази горния ляв ъгъл на вратата. Шутът дойде от около 22 метра. Пет минути преди края Криля Советов спечели точка след гол от дузпа на Ятченко. В 92-ата сантиметри не достигнаха на Благо за нов гол. Той отново завъртя топката от пряк свободен удар, а вратарят с мъка изби от сглобката.

Това е шести гол за българина през този сезон. Настоящата кампания е най-резултатната му в Русия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти