Кубрат Пулев: Джошуа не е по-техничен от мен, непобедими няма (видео)

Кубрат Пулев: Джошуа не е по-техничен от мен, непобедими няма (видео)

Кубрат Пулев присъства на откриването на графити със собствения си лик на столично кръстовище. Събитието бе част от инициативата “Жадни за спорт”, а освен Кобрата, със своя “стена” се сдоби и лекоатлетката ни Ивет Лалова. Пулев както винаги бе обект на голям медиен интерес и коментира както победата си над Кевин Джонсън, така и голямата битка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко на “Уембли”.

“Благодаря на целия екип, на художниците, на организаторите. Благодаря на Столична Община, защото са позволили и че правят такива хубави инициативи. Вместо да седят тези места, много по-добре е да дават мотивация на хората и българите да се радват и да имат по-голямо самочувствие, защото е нужно”, започна Пулев.
Откриха графити на Кубрат Пулев и Ивет Лалова 
“Добре е. Готин съм, аз по принцип се харесвам. Благодаря на художниците за старанието”, коментира произведението на изкуството със собствения си лик най-добрият ни боксьор.

“Чувствам се отлично. Казах ви, че Джошуа ще победи. Сега ще видим как ще се завъртят преговорите. Казах ви, че няма да има реванш между Кличко и Фюри, сега ви казвам, че между Кличко и Джошуа няма да има реванш. Отсега ви го казвам, да си знаете. Преговорите вече вървят”, продължи Кубрат.
Откриха графити на Кубрат Пулев и Ивет Лалова 
“Има си правила на федерацията. Аз съм официален претендент. Дали съм интересна хапка или манджа… Това не ме интересува. Мачът между Джошуа и Кличко. Бяха на ниво и двамата. Джошуа очаквано победи, защото Владимир играе малко по-ретро. Тази ера “Кличко” приключи", заяви твърдо по-големият от братя Пулеви.

“Ще наблегна на абсолютно всичко в подготовката си. Следващият ми мач трябва да е към края на годината. Не мога да кажа къде ще е, но трябва да е за титла. Аз съм официален претендент. Не ме притеснява никой. И единия, и другия сядаха на дупетата си… Няма непобедими. Въпросът е кой е най-добър в момента. Смятам, че съм достатъчно силен. Такива изказвания, че бил по-техничен от мен… Това са пълни глупости. Добър е, взривен е, експлозивен е, но си има и своите минуси. Не може да има всичко”, говори той относно евентуалния си сблъсък с британския шампион.

“На Кевин Джонсън не му е било до жени. Мислех да го изпратя на летището с една каса кисело мляко. Но както казах, няма да му позволим да вземе българска жена", завърши в шеговит тон Кобрата.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти