Владимир Карамазов и Юлиан Вергов също подкрепиха Wings for Life

Владимир Карамазов и Юлиан Вергов също подкрепиха Wings for Life

Остават само няколко дни до най-мащабното бягане в света – Wings for Life World Run, което ще се проведе на 7-ми май, 14 ч. българско време. Хиляди ще допринесат за каузата гръбначните увреждания да станат напълно лечими, като бягат за тези, които не могат, по едно и също време на десетки локации по света.

Редица популярни личности вече подкрепиха Wings for Life. Към тях се присъединяват и актьорите Владимир Карамазов и Юлиан Вергов, които приеха да бъдат посланици на каузата за България.

"Животът ни е по-добър, когато доброто бъде подкрепяно. Тази кауза е онова добро, което ще направи по-сигурно и по-спокойно съществуването ни. Ще тичам винаги, до края на живота ми, докато мога", каза Владимир Карамазов по повод включването си към Wings for Life.

Включването в глобалното събитие е повече от лесно. Всичко, което трябва да направим, за да подкрепим каузата, е да свалим мобилното приложение Wings for Life World Run App (достъпно за Andorid и iOS), с чиято помощ можем да бягаме самостоятелно, да се присъединим към отбор или да създадем свои собствен, към който да каним приятели, познати или напълно непознати от всички точки на света.

С Wings for Life World Run App можем да се присъединим към няколко български отбора, които ще бягат на 7-ми май, точно в 14 ч.: Wild-berries, Free Dimension, STENATA, OSHEE BULGARIA, 360°, Sofia Group Runs, Skechers.

Благодарствени сертификати за хората, приели каузата на Wings for Life, ще бъдат изпратени на:
Човекът с най-голяма дарителска кампания;
Участникът в бягането с най-голямо разстояние преди да го настигне финиш линията;
Отборът, събрал най-голяма сума дарения за каузата Wings for Life;
Отборът, избягал най-голямо общо разстояние;
Компанията, дарила най-голяма сума за каузата Wings for Life;



Присъединявайки се към някой отбор, бягайки самостоятелно или заедно с отбора на Run BG, който организира бягане в Борисовата градина, всички ние ставаме част от най-глобалната физическа активност в света, организирана в подкрепа на една кауза. Всеки може да се включи във вече създадените отбори или да създаде свой собствен тук: https://teams.wingsforlifeworldrun.com/int/en На 7-ми май Земята ще бъде завладяна от енергията на хората, решени да бягат за положителна промяна в животите на десетки по света.

Wings for Life („Крила за живот") е неправителствена изследователска фондация, основана през 2004 година от Дитрих Матешиц и двукратния световен шампион по мотокрос - Хайнц Кинигаднер. Целта на фондацията е да намери лек за гръбначните увреждания, които засягат повече от 3 милиона души по света, парализирани вследствие на травма, и 130 000 нови пациенти всяка година, пострадали вследствие на пътно-транспортни произшествия, падания или спортни инциденти. „Крила за живот“ финансира 82 изследователски проекта в световен мащаб и работи с екипи от всепризнати и уважавани институти като Cambridge University (Великобритания), Harvard Medical School (САЩ), Karolinska Institute (Швеция), Шарите Берлин (Германия).

Повече информация за кампанията:
Официална страница на каузата в България - https://www.facebook.com/events/591011904430360/
Официален сайт на Фондацията - http://www.wingsforlife.com/en/
Официален сайт на каузата Wings For Life World Run - http://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/
Официална Facebook страница на каузата Wings For Life World Run - https://www.facebook.com/WingsForLifeWorldRun/
Официална Facebook страница на Фондацията Wings For Life World Run - https://www.facebook.com/wingsforlife/? fref=ts
#worldrun #wingsforlife ВИДЕО И СНИМКИ от световните бягания през 2015 и 2016: http://bit.ly/2nh9Iy9

Последвайте каналите ни в:

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти