Гледай на живо

СДВР с извънреден брифинг дали ще бъдат допуснати фенове на Левски за дербито с ЦСКА-София

Трансферната лудост в Модена продължава! Искат и Иван Зайцев за "Дрийм тийма"

Трансферната лудост в Модена продължава! Искат и Иван Зайцев за "Дрийм тийма"

Трансферната лудост в италианския волейболен гранд Азимут (Модена) продължава с пълна сила.
Ден след като разпределителят на олимпийския шампион Бразилия Бруно Резенде се завърна официално в шампиона на Италия за 2016-а, а българският треньор Радостин Стойчев изглежда е много близко до подписване на договор с гранда, се появи информация, че от Модена искат и Иван Зайцев.

"Липсва ми да играя като диагонал. Вярно е, липсва ми...", сподели Зайцев след загубения финал в Шампионската лига на настоящия му отбор Перуджа от Зенит (Казан).

Слуховете не закъсняха и веднага се появи информация в Gazzetta Di Modena, че Царят, както е известен 28-годишният диагонал, може да смени отбора. В Перуджа много трудно биха изпълнили желанието му, след като сръбският ас Александър Атанасийевич има договор за още една година с "червените дяволи" и не мисли да напуска тима. От друга страна клубният президент на Перуджа Джино Сирчи няма да пусне толкова лесно една от звездите си в пряк конкурент за Скудетото.

Основен проблем пред Модена след пристигането на Бруно и Радо Стойчев би била голямата заплата на Иван Зайцев. Но с напускането на някои играчи, е ясно, че Зайцев ще бъде идеалния партньор на Ървин Нгапет в мечтаната шестица.

За сега “Дрийм тийма" на Модена изглежда невъзможен, но генералният директор на клуба Андреа Сарторети ще направи всичко възможно да измъкне Иван Зайцев от Перуджа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти