Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Мениджърът на Уайлдър: Ако Кличко беше по-млад, Джошуа нямаше да завърши 6-ия рунд

Мениджърът на Уайлдър: Ако Кличко беше по-млад, Джошуа нямаше да завърши 6-ия рунд

Мениджърът на световния шампион в супертежка категория на WBC Дионтей Уайлдър - Лу ДиБела, заяви, че ако Владимир Кличко е бил по-млад, е щял да довърши Антъни Джошуа в 6-ия рунд. Тогава украинецът прати в нокдаун британеца, но не успя да го довърши с нокаут. Според ДиБела неговият клиент Уайлдър е видял доста неща в мача Кличко - Джошуа, които ще са му от полза. Той допълни, че двубоят на стадион "Уембли" е оживил тежката категорие и е върнал блясъка й.

"Ако Кличоко беше по-млад, не мисля, че Джошуа щеше да оцелее в 6-ия рунд. Това че издържа, несъмнено показва, че Антъни съумя да излезе от огъня", каза Ди Бела пред "Скай Спортс". - Това беше потресаващо зрелище, което съживи тежката категория на професионалния бокс."

Помоутърът допълни, че двубой между Уайлдър и Джошуа е възможен другата година.

"Те са двамата най-големи, най-силни и най-добре подготвени боксьори, които представляват опасност един за друг. По мое мнение, ако Дионтей нацели Джошуа, както успя да го направи Кличко в 6-ия рунд, британецът няма да се изправи от пода. Но не трябва да се забравя, че Джошуа е направо огромен, много е силен и отлично трениран. Мач между тях ще бъде един зашеметяващ бой", допълни мениджърът.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти