Динамо на Петев с гръмка победа

Динамо на Петев с гръмка победа

Воденият от Ивайло Петев отбор на Динамо (Загреб) отнесе с 3:0 като гост Интер (Запрешич) в среща от 32-ия кръг на хърватската първа лига.

С мач повече сините от Загреб имат 74 точки, на 5 след лидера Риека, който в събота гостува на Локомотива Загреб. Интер е на 8-о място с 25 точки, на 7 пред Сплит и на 8 след Истра Пула.

Медиите отбелязаха, че откакто Ивайло Петев извади от стартовия състав и групата бразилеца Саммир, а Анте Чорич се появява като смяна, отборът на Динамо е вкарал 9 гола за два мача. Този път българският специалист остави извън състава и вратаря Домагой Ливакович, за да пусне под рамката Загорац.

"Динамо игра наистина сияйно в първите 30 минути и не само сломи съпротивата на противника и вкара два гола, но и демонстрира онази бързина в комбинациите, което искат феновете, пише сайтът net.hr.

В 17-ата минута Армин Ходжич откри резултата със своя 13-и гол за сезона. Той овладя чудесно топката след подаване на Лешкович, а с второто докосване я прати в близкия ъгъл на вратаря Чович. В 29-ата минута Ел Арби Судани направи 2:0 след изпълнение на свободен удар, а само 120 секунди преди гола гостите пак можеха да се разпишат.

Ситуациите продължиха да се редят една след друга и в 57-ата минута капитанът Домагой Антолич вкара с шут от 16 метра за 3:0.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти