Гриша Ганчев: Битките извън стадионите ще стават все по-малко и все по-маловажни

Гриша Ганчев: Битките извън стадионите ще стават все по-малко и все по-маловажни

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев се обърна към феновете на “червените” със специално съобщение, публикувано на клубния сайт.

Ето го и пълното изказване без редакторска намеса:

Армейци,


Днес нашият любим отбор празнува своя рожден ден. Този празник е на всички нас, които сме закърмени с “червената” идея. В последните десетилетия нашият клуб премина през много изпитания. Те поставиха под въпрос самото съществуване на нашия любим отбор.

Днес ЦСКА е жив благодарение на всички вас, на цялата армейска общност и затова е време да оставим неволите в миналото и да погледнем напред към бъдещето. Бъдеще, което трябва да е изтъкано с шампионския ген на ЦСКА.


Навлизаме в юбилейна година, която ще ни изправи пред поредните предизвикателства. Предстоят изключително важни битки на спортните терени, за да можем да се завърнем на върха, на който сме орисани да бъдем. Битки сигурно ще има и извън стадионите. Те обаче ще стават все по-малко и все по-маловажни за нас.


Честит празник! САМО ЦСКА!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички