Mейуедър: Време е да си купя отбор от НБА

Mейуедър: Време е да си купя отбор от НБА

Интересът на на Флоуйд Мейуедър-младши към НБА датира от години, но най-често бе свързан с това, че боксовата легенда залагаше крупни суми на мачове от Лигата на извънземните. В добавка към това, че името му продължава да се свързва с евентуален мач срещу ММА звездата Конър МакГрегър, Флойд заяви, че е крайно време да си купи отбор от баскетболната Лига и е готов да слуша евентуални предложения.

“Имах прекрасна среща с Меджик Джонсън. Крайно време е да си купя отбор от НБА. Ако сте готови да продадете отбора си, моля, свържете се с мен”, написа боксьорът, който е непобеден в 49 мача на професионалния ринг, а думите му бяха коментар към снимка с иконата на Лос Анджелис Лейкърс. В момента именно Меджик е един от силните хора в Лейкърс и заема позицията на президент по баскетболните операции на единствения тим, за който игра като професионалист.

През 2016 година списание Forbes изчисли състоянието на Флойд на $340 милиона. Към днешна дата бившият боксьор се занимава най-вече със собствената си промоутърска компания - Mayweather Promotions.
Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти