ЛеБрон не смята, че има какво повече да доказва

ЛеБрон не смята, че има какво повече да доказва

ЛеБрон Джеймс направи интересно изказване след поредния си фантастичен плейофен мач, извел Кливланд напред с 3-0 срещу Торонто в полуфиналите на Изток. Краля се погрижи Кавалиърс да запишат третата си победа, която бе с 21 точки разлика за 115:94, а самият той вкара 35 точки, като 13 от тях дойдоха в последната четвърт на мача.

“Какво повече имам да доказвам? Сериозно. Не мисля, че имам какво повече да доказвам в НБА. Печелил съм титли. Спечелих първата си титла, а после печелих титли и за съотборниците си. Върнах се у дома и отново спечелих. Не ми остана нищо за доказване”, каза ЛеБрон, цитиран от cleveland.com.

В седемте мача на шампионите до момента в елиминациите Джеймс има средно по 34.3 точки, 9.0 борби и 7.3 асистенции. Крилото прави всичко това при 56.6% успеваемост от игра, а по всичко личи, че ако поддържа този ритъм, Кавс вероятно ще затворят серията с Раптърс в четири мача, освен ако канадците не направят чудо, за да превъзмогнат неубедителните си изяви в предходните три срещи.

Джеймс има 240 вкарани точки в тазгодишните плейофи. За последно Коби Брайънт бе вкарвал 240 точки в първите седем плейофни мача на Лейкърс, но това се случи преди почти десетилетие - през 2008 година.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти