Страхотни! Първо и второ място за Владинова и Тасева в многобоя (видео и галерия)

Страхотни! Първо и второ място за Владинова и Тасева в многобоя  (видео и галерия)

Невяна Владинова и Катрин Тасева постигнаха най-големите си успехи в кариерите си на Световна купа. Българките извоюваха първо и второ място на Световната купа по художествена гимнастика в София. Владинова триумфира в многобоя в “Арена Армеец” със сбор от 74.000 точки.
Първо и второ място за България в многобоя на СК в София 
Само преди седмица 23-годишната плевенчанка спечели първия си медал от Световна купа в многобоя, след като се нареди трета в Баку. В днешното състезание възпитаничката на Бранимира Маркова получи 18.450 на бухалки и 18.200 на лента. Вчера седмата от Олимпийските игри в Рио де Жанейро заслужи 18.800 на обръч и 18.500 на топка. Владинова изправи на крака публиката в “Арена Армеец” със своите изпълнения, а на трибуните имаше и плакат, който да я окуражи – “Давай, Неви. Бог обича смелите!”
Първо и второ място за България в многобоя на СК в София 
Катрин Тасева, която вчера заемаше третото място след първите два уреда, днес успя да се пребори за втората позиция, след като събра сбор от 70.450 точки. Под непрекъснатите възгласи на публиката българката изигра невероятна лента, за която получи оцента от 18.300 точки. На последното си съчетание с бухалки Тасева започна с грешка в началото, но след това продължи безупречно до края и получи 17.400. Вчера грацията ни беше оценена с 16.350 на обръч и с 18.400 на топка.
Първо и второ място за България в многобоя на СК в София 
Третата позиция в индивидуалния многобой зае представителката на Израел Линой Ашрам със 70.300. Вчера тя получи 18.350 на обръч и 16.500 на топка, а днес продължи със 17.550 на бухалки и 17.900 на лента.

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от индивидуалната надпревара в многобоя ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от награждаването индивидуално и ансамбли ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти