Тимът на Гълъбинов все още се надява на плейоф

Тимът на Гълъбинов все още се надява на плейоф

Отборът на Андрей Гълъбинов Новара постигна важна победа при гостуването си на Чезена от 40-ия кръг на Серия "Б". Единственото попадение бе дело на Федерико Македа, който вкара седмия си гол за сезона в 37-ата минута. Бившият играч на Манчестър Юнайтед водеше атаката, след като родният таран имаше проблеми през седмицата и не бе напълно готово за игра. Българинът остана на пейката през всичките 90 минути, след като в 73-ата минута неговият съотборник Болцони бе изгонен. Така Новара се прибра да пази трите точки, за да запази шансовете си да играе плейоф.

Гълъбинов и компания имат вече 53 точки, заемайки девето място. Последното осмо място е заето от Специя. "Бианконерите" имат 56 точки, а до края на редовния сезон остават 180 минути.

Националът на България продължава да е голмайстор на отбора с 12 попадения, а също така има девет асистенции на своята сметка, като и по двата показатели е лидер на тима си.

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички