Момичетата от ансамбъла: Това е най-сладкият ни медал

Момичетата от ансамбъла: Това е най-сладкият ни медал

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златния медал в многобоя на Световната купа в София днес. Грациите ни в състав Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Симоня Дянкова и Теодора Александрова зарадваха почитателите в "Арена Армеец" с много добри изпълнения и утре ще излязат в битка за медалите и във финалите на отделните уреди. Възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска бяха в отлично настроение след триумфа си днес.
 И момичетата от ансамбъла “златни” в София 
"Това ни е най-сладкият медал засега, беше голямо удоволствие да играем пред родна публика. Благодарим на всички, които дойдоха да ни подкрепят. Мисля, че вчера ни беше по-трудно и бяхме по-притеснени. Днес излязохме с по-голямо желание и мисля, че се видя. Надяваме се и утре да се представим на ниво. Всеки път има нещо, което ни притеснява, това е нормално, но мисля, че си представихме композициите по възможно най-добрия начин", каза капитанката на ансамбъла Симона Дянкова.
 И момичетата от ансамбъла “златни” в София 
Елена Бинева, която на предишните Световни купи имаше различни здравословни проблеми, вече е напълно здрава: "Вече нямам никакви проблеми и се надявам занапред нито една от нас да няма".

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от изпълненията на ансамблите с топки и въжета ТУК!!!

 ФОТОГАЛЕРИЯ от награждаването индивидуално и ансамбли ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти