Легенда на Реал Мадрид идва в София за шоуто на Бербатов

Легенда на Реал Мадрид идва в София за шоуто на Бербатов

Дългогодишният защитник на Реал Мадрид Мичел Салгадо е поредното голямо име, което потвърди участието си в благотворителния мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Срещата ще се състои на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски" в София, а новината за идването на Салгадо бе съобщена от Бербатов на профила му във Фейсбук.

"Той е част от Реал Мадрид цели десет успешни години. От 1999 до 2009 година с "Белия балет" два пъти триумфира в Шампионската лига (през 2000 и 2002 г.), четири пъти е шампион на Испания, става носител на Суперкупата на УЕФА и Междуконтиненталната купа. В Ла Лига прекарва общо 15 години - в Селта и Реал Мадрид, изигравайки 343 мача. И краят на кариерата му е на високо ниво - в английската Висша лига, където се състезава за Блекбърн.

С националния отбор на Испания участва на световно и европейско първенство.

Агресивен десен бек, записал името си в историята с големите успехи на "Ел Галактико". Мичел Салгадо! Очакваме го в отбора на Фиго в София!", написа Бербатов.

До момента участие в срещата са потвърдили играчи като Райън Гигс, Пол Скоулс, Неманя Видич, Гари Невил, Едвин ван дер Сар, Йенс Леман, Патрис Евра, Деко, Робер Пирес, Роберто Карлош, Христо Стоичков, Мартин Петров и Стилиян Петров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти