С късен гол на Георги Стоянов Лудогорец U17 удари Септември (София)

С късен гол на Георги Стоянов Лудогорец U17 удари Септември (София)

С късен гол на най-резултатния си футболист през този сезон - Георги Стоянов, Лудогорец спечели с минималното 1:0 гостуването си на Септември (София) в двубой от 26-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години.

Младият талант на разградчани се разписа две минути преди края, когато бе изведен зад защитата на столичани от Доминик Янков. Останал сам, очи в очи с вратаря на Септември, Стоянов не сгреши и донесе поредни три точки за “орлите” на стадиона в село Герман.

С това попадение Георги закръгли на 20 попаденията си през настоящия сезон в дивизията, а с 18-те си асистенции до момента даде явна заявка за най-полезен футболист не само в селекцията на Радослав Комитов, но и в първенството като цяло.

Доминацията на Лудогорец в групата е абсолютна, като след изиграването на 26 срещи до момента “орлите” имат 22 победи и 4 равенства и все още не познават вкуса на поражението. Играчите на Комитов са реализирали цели 82 гола и са допуснали едва 5 във вратата си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти