Антъни Джошуа: Готов съм да се бия отново!

Антъни Джошуа: Готов съм да се бия отново!

Новият световен шампион в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA) Антъни Джошуа (19-0, 19 КО) си даде много кратка почивка, след като на 29 април в Лондон записа страхотна победа над украинската легенда Владимир Кличко (64-5, 53 KO).

Още в понеделник, Джошуа планира да се върне в залата и да започне подготовка.

“Чувствам се добре.  Всичко е наред с мотивацията ми, в понеделник се връщам в залата. Опитвам да се посветя изцяло на това, което правя. Готов съм да се бия отново! Искам да дам на феновете повече такива боксови вечери. От понеделник ще започна да правя по 3 тренировки седмично – колоездене, бягане и плуване”, заяви Джошуа, който все още не знае кой ще е следващият му съперник и кога отново ще излезе на ринга.
55 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория
Все още не е ясно дали Джошуа ще защитава титлата си от IBF срещу Кубрат Пулев или ще избере да я оваканти, за да даде реванш на Владимир Кличко по-късно тази година.

От самата IBF потвърдиха пред Sportal.bg, че още не са готови да дадат изявление по въпроса дали ще отнемат шампионския пояс на Джошуа при евентуално неявяване за мач с Кобрата.

Очаква се повече информация по темата следващата седмица.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти