Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Mtel Sport 1 ще излъчи първия мач на Григор Димитров от Мадрид Оупън

Mtel Sport 1 ще излъчи първия мач на Григор Димитров от Мадрид Оупън

Григор Димитров ще започне участието си на тенис турнира Mutua Madrid Open срещу германеца Филип Колшрайбер днес от 13:00 часа, а мачът ще се предава пряко по Mtel Sport 1. Мтел ще излъчи безплатно първата среща на българина и на своята Facebook страницата: www.fb.com/MobiltelBG.

Мачът ще се изиграе на корт "Аранча Санчес Викарио" и е първата среща между българина и германеца. Опитният Филип Колшрайбер е на 37-о място в световната ранглиста и има седем титли в турнири на ATP и над 404 победи в своята кариера.

Григор Димитров е поставен под №12 в основната схема на турнира от сериите ATP 1000, който се провежда в испанската столица от 7 до 14 май. Димитров ще играе в Мадрид Оупън за пета поредна година.

През 2016 година той загуби в първия кръг от представителя на домакините Пабло Кареньо Буста. Най-доброто му представяне беше през 2015 година, когато отстъпи в четвъртфиналите на един от най-добрите тенисисти на клей в историята на спорта - Рафаел Надал. При първите си две участия ракета №1 на България достигна до третия кръг, където отпадна от Томаш Бердих през 2014 година от Стан Вавринка през 2013 година.

При евентуален успех на старта, съперник на Григор Димитров във втори кръг ще е победителят от сблъсъка между испанеца Роберто Баутиста Агут и хърватина Иво Карлович. Можете да гледате всички мачове на Григор Димитров по спортния канал Mtel Sport 1, който ще отразява целия турнир Mutua Madrid Open.

Програмата на спортните канали на Мтел излъчва богато разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти