Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

Дарин Великов се закани: Мачовете във Варна няма да се предават по телевизията

Дарин Великов се закани: Мачовете във Варна няма да се предават по телевизията

Отборът на Черно море Тича е приятната изненада в тазгодишните плейофи на Националната Баскетболна Лига. След като отстраниха Академик Бултекс 99 (Пловдив) на четвъртфиналите, вчера „моряците“ бяха на крачка нова изненада, след като в мач №2 от полуфиналната серия с Берое (Стара Загора) водеха през по-голямата част и едва в края изпуснаха победата.

Въпреки добрата игра на възпитаниците си, след последния съдийски сигнал наставникът на варненци Дарин Великов не бе особено доволен, като нападна остро ръководните фактори във федерацията, които изготвят програмата за полуфиналите.

„Много хора навярно не са очаквали да направим такъв мач след първата среща. Аз обаче го очаквах. Онова, което стана в петък беше една пълна простащина от страна на Националната баскетболна лига – да играем 24 часа след четвъртфиналния ни плейофен мач. И това само заради телевизията. Сега чувам, че мачът във Варна щял да бъде даван по телевизията. Сега ви казвам, че никакъв мач от град Варна няма да бъде даван, след като не беше даван нито един мач от Стара Загора“, коментира пред beroebasket.com Великов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти