Заровиха ли томахавката Дюрант и Уестбрук?

Заровиха ли томахавката Дюрант и Уестбрук?

Напрежението между бившите съотборници Кевин Дюрант и Ръсел Уестбрук е намаляло значително. Дали обаче двамата са заровили томахавката и са прекратили войната помежду си? Според Кендрик Пъркинс, който игра заедно с тях в Оклахома Сити, това е факт и Кей Ди и Ръс дори отново си говорят.

“Мисля, че когато Ръсел счупи рекорда на Оскар Робъртсън, с Кевин си разменихме няколко съобщения, а на следващия ден Дюрант ми написа, че е имал хубав разговор с Уестбрук. Медиите не знаеха за това, но е факт. Просто ви казвам, че двамата пак си говорят и са поставили различията си настрана”, казва Пъркинс, цитиран от ESPN.

32-годишният център бе част от шампионския тим на Бостън Селтикс през 2008 година, а после игра за ОКС, Кливланд и Ню Орлиънс, като в момента е свободен агент. Пъркинс бе съотборник на двете актуални суперзвезди по време на престоя си в Тъндър между 2011 и 2015 година.

Разривът в отношенията между Уестбрук и Дюрант дойде след преминаването на крилото в Голдън Стейт. Преди това двамата бяха съотборници от 2008 година до миналото лято, а на ниво национални отбори спечелиха световна и олимпийска титла със САЩ, като отново играха рамо до рамо през 2010 година в Турция, както и в Лондон през 2012 година.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти