Играч на Байерн призна: Обмислях оферта от Сити

Играч на Байерн призна: Обмислях оферта от Сити

Френският национал в редиците на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман призна, че е планирал да приеме оферта на Манчестър Сити. До края на април 20-годишният футболист беше собственост на Ювентус и играеше в германския клуб под наем. След известно колебание баварците все пак го откупиха почти в последния момент.

Коман не играе редовно този сезон и по тази причина ръководителите на Байерн бяха пред дилема. Тъмнокожият офанзивен халф поискал уверение, че на него ще се разчита, за да остане на "Алианц Арена".

"Аз съм млад. Сега му е времето да играя. Бях готов да мисля за евентуално напускане. По тази причина говорих с президента за проекта, върху който работим, и за моето участие в него. Тогава вече изяснихме нещата", заяви Коман пред Telefoot.

Договорът му с Байерн е до 2020 г. - по-къс от тези, които получиха други футболисти като Роберт Левандовски, Тиаго Алкантара и Мануел Нойер например. Французинът е наясно, че може и да не го изпълни. "По принцип очаквам да играя през следващия сезон, но нищо не се знае. Утре примерно клубът може да вземе Меси и Роналдо и тогава вече би било трудно за мен, заради което бих се замислил за раздяла", добави Коман.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички