Инцидент с колата на Коутиньо на паркинга на "Анфийлд"

Инцидент с колата на Коутиньо на паркинга на "Анфийлд"

Часове след като вчера медиите в Испания разпространиха новината, че Филипе Коутиньо може да премине в Барселона за около 90 млн. евро, футболистът на Ливърпул стана жертва на инцидент. Неизвестен засега мъж е строшил едно от стъклата на автомобила му.

Това се е случило във вторник вечер, когато отборът на Юрген Клоп се събра на "Анфийлд" за парти по случай раздаването на индивидуалните награди в тима за края на сезона.

Коутиньо, който бил в компанията на съпругата си Айне, паркирал своето Porsche Macan на клубния паркинг и влязъл вътре за церемонията. Тогава един човек се приближил и хвърлил камък върху возилото, след което избягал и все още не е задържан.

Не е ясно дали мъжът е целял точно колата на бразилеца, или е действал на случаен принцип. Случката обаче не развалила настроението на Коутиньо, който с усмивка на лъце раздаваше автографи на феновете, които присъстваха на събитието.

Само преди няколко месеца Коутиньо подписа нов дългосрочен договор с Ливърпул и не дава призначи, че мисли за трансфер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички