Роналдо: Шансовете на финала са 50:50

Роналдо: Шансовете на финала са 50:50
Като равни определи шансовете на Реал Мадрид и Ювентус на финала на Шампионската лига в Кардиф звездата на "белия балет" Кристиано Роналдо. Битката за трофея е на 3 юни, а Реал ще се опита да стане първия отбор в историята, който е печелил трофея в две поредни години.

"Много се радвам, че отново ще играя на финал в Шампионската лига. Не беше лесно, но заслужено стигнахме до него. Мисля, че бяхме по-добри и в двата мача. Имаме повече опит. Знаехме, че Атлетико ще започне много мощно, имаха късмет и поведоха с 2:0. Отборът ни обаче е изкючително опитен. Един наш гол убиваше интригата и го постигнахме. Сега трябва да се съсредоточим върху оставащите ни три мача от Ла Лига, след което ще се готвим за финала. Трябва да спечелим и двата трофея. Ще имаме достатъчно време, за да помислим как да играем срещу Ювентус. Един финал никога не е лесен, но ще се борим до последно. Шансовете ни с Ювентус са равни", каза Роналдо.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти