Габи: Вълшебен Бензема ни лиши от шансове

Габи: Вълшебен Бензема ни лиши от шансове

Капитанът на Атлетико Мадрид Габи отдаде дължимото на френския нападател на Реал Карим Бензема след отпадането в полуфиналите на Шампионската лига.

Бензема изигра страхотен за стандартите си мач, а особено решаващ се оказа пробивът му между трима защитници на Атлетико в края на първото полувреме, след което прати топката в краката на Иско, който отблизо намали на 1:2, което се оказа и крайният резултат. Така с общо 4:2 Реал се класира на финала на надпреварата на 3 юни в Кардиф.

"Тази победа е най-малкото, което можехме да направим. Започнахме прекрасно, но вълшебната игра на Бензема в края на първата част уби шансовете ни. Борихме се докрай, никога не сме преставали да вярваме, че можем да продължим. Без вяра не бихме могли да се борим като равен с отбори като Реал и Барселона. Гордея се с отбора и феновете ни", коментира Габи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти