Клоп: Не планираме продажба на Коутиньо! Планът е да подсилим отбора

Клоп: Не планираме продажба на Коутиньо! Планът е да подсилим отбора

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че клубът няма никакви намерения да продава голямата си звезда Филипе Коутиньо, който е трансферна цел на Барселона. Германецът увери, че собствениците не го притискат да се разделя с никой от играчите си, а напротив - планира се селекция, с която тимът да бъде подсилен за следващия сезон.

Коутиньо подписа нов петгодишен договор с Ливърпул през януари, но през тази седмица испански медии разпространиха информацията, че бразилецът вече се е разбрал с Барселона за трансфера си на "Камп Ноу".

Запитан за интереса към халфа Клоп отговори шеговито: "Кога Коутиньо подписа нов договор? С освобождаваща клауза в размер на 400 милиона паунда. Нямаме абсолютно никакви панове да го продаваме. Собствениците ме увериха, че не е нужно да продаваме никого, ако не искаме да го правим. Това означава, че можем да привлечем и други играчи. Имаме стабилен състав с добра основа. Искаме да вкараме още свежа кръв, но никой няма да си тръгва, ако ние не искаме. Напълно спокоен съм за това", заяви Клоп.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти