В Каталуня: С тази игра ли Кристиано ще печели "Златната топка"?

В Каталуня: С тази игра ли Кристиано ще печели "Златната топка"?

Докато Реал Мадрид празнува поредното си класиране за финала в Шампионската лига, в Барселона решиха да наблегнат върху неубедителните изяви на Кристиано Роналдо на “Висенте Калдерон”. Каталунското издание Sport прави анализ на представянето на тима в реванша срещу Атлетико Мадрид от полуфиналите и обръща внимание на показаното от всеки един футболист. Играта на Кристиано обаче е определена като незадоволителна.

“Португалецът остана незабележим на терена. Ако France Football счита това представяне за достойно за “Златната топка”, то трябва да преглътнат факта, че в реванша той не стори нищо. Французите имат репутация на шовинсти и за тях ще е по-добре да обърнат внимание на показаното от сънародника им Карим Бензема, за да видят какво трябва да прави носителят на “Златната топка”. Във футбола не всичко е голове”, гласи коментарът на Sport.

Той е във връзка с публикацията на France Football от вторник, в която се твърдеше, че още отсега Кристиано е фаворит за индивидуалния приз за 2017 г., а Лионен Меси не е дори сред потенциалните претенденти.

За мача на “Висенте Калдерон” излизащото в Барселона издание дава най-високи оценки - “9”, на Бензема, Марсело и Лука Модрич, а с най-ниска - “4”, е Данило. Роналдо е заслужил “5”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти