Добруджа излиза за трите точки в дербито срещу Черноморец (Балчик)

Добруджа излиза за трите точки в дербито срещу Черноморец (Балчик)

Отборът на Добруджа излиза за трите точки срещу Черноморец (Балчик) в дербито на Североизточната Трета лига. Тази събота, от 17:00 часа, стадион “Дружба” ще бъде арена на сблъсъка между двата тима, които имат претенции да си уредят билети за професионалния футбол.

В момента балчиклии са на първо място в групата, с 8 точки аванс пред добричлии, но и мач по-малко от тях. “Жълто-зелените” са и в серия от 957 минути без допуснат гол. Единствен под въпрос в състава на домакините е халфът Емил Илиев, който се възстановява от контузия в глезена.

“Подготовката за срещата върви по план. Във всеки един двубой играем за победа. Така ще бъде и тази седмица. Единствен под въпрос продължава да бъде Емил Илиев. Той вече поднови тренировки и утре ще преценя дали да бъде включен в групата”, заяви Вардаров пред "DobrichOnline".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти