Волейболните шампионки от Марица представиха спечелените купи на кмета на Пловдив

Волейболните шампионки от Марица представиха спечелените купи на кмета на Пловдив

Волейболните шампионки от Марица и техните ръководители бяха приети днес в община Пловдив от кмета на града Иван Тотев и неговият заместник, отговарящ за спорта Георги Тютюков. Състезателките представиха пред управниците спечелените от тях през този сезон Шампионска купа и купата на България.

"Това беше най-лесно спечеления дубъл на Марица. Бях много спокоен през всички мачове" заяви президентът на клуба Илия Динков.

Целта пред ръководството на Марица е през октомври месец да се организира международен турнир Купа "Пловдив". Предвижда се срещите да се играят от 2 до 5 октомври в зала "Колодрума". В него ще участват едни от най-силните отбори на Балканския полуостров - турските Галатасарай и Бешикташ, гръцкият Олимпиакос и румънският Динамо (Букурещ).

Пловдивчанки се надяват на добро представяне в евротурнирите и през новия сезон. Пловдивският клуб ще кандидатства за домакинства за Купата на България следващия сезон, след като през тази година тази година им бе отказано от Българската федерация по волейбол.

Снимка: DCNews.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти