Героят за ЦСКА 1948: Мечтая да вкарам гол на Левски!

Героят за ЦСКА 1948: Мечтая да вкарам гол на Левски!

Новият любимец на феновете на ЦСКА 1948 Спас Спасов сподели първите си впечатления след победата над Литекс в 1/2-финала за аматьорската купа. Пред Sportal.bg нападателят заяви, че мечтае да се разпише във вратата на Левски с “червения” екип.

“Получи се тежък мач срещу добър отбор. Ние си вкарахме положенията, а те не успяха. Победихме, защото искахме много повече тази победа. Всички момчета се раздадоха”, започна героят на “червените”.
Литекс - ЦСКА 1948
На въпрос относно това дали се чувства лидер и важна фигура в отбора, той заяви: “Чувствам, че се разчита на мен. Ще направя всичко възможно, за да продължа да радвам феновете", допълни още той.

“Мечтая да вкарам гол на Левски, човек трябва да вярва, но сега първо трябва да спечелим Купата, а след това да се класираме за Трета лига. От новия сезон започваме и атака на професионалния футбол. Всичко това се постига с много труд. Давам 100% от себе си във всяка тренировка и мач. Обичам футбола, това е моят живот”, заяви Спас Спасов пред Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти