Бременната Серина се пренесе на планетата Пандора

Бременната Серина се пренесе на планетата Пандора

Бременната Серина Уилямс се забавлява на макс в новия тематичен парк "Пандора: Светът на Аватар" в Disney World в Орландо, щата Флорида. Рекордьорката по титли от Големия шлем, която миналия месец обяви, че очаква първото си дете, посети атракциона в сряда.



"Прекарах си страхотно. Пандора беше нереална", написа тя под своя снимка в "Инстаграм", на която позира с жезъл в ръка.

Серина получи специален ВИП пропуск за тематичния парк, който ще бъде  отворен за посетители на 27 май.



Паркът, който обхваща площ от 50 декара, е изграден в Царството на животните в Disney World. Той пренася гостите в света на извънземния народ На'ви, с който се запознахме във филма на Джеймс Камерън от 2009 г. "Аватар". Самият режисьор работи в тясно сътрудничество с Disney, за да съживи света на Пандора от въображението му.

Огромни, причудливи цветя, светещ на тъмно килим, от който лумва светлина при всяка стъпка и мистична река са само част от невероятните елементи в биолуминесцентната гора, из която ще се разхождат посетителите. Ще могат да се видят и истински летящи планини. Симулатор ще позволи на желаещите да се повозят на гърба на гигантските птици банши до върха гигантска планина. Посетителите ще проследяват пътя на баншите от самия филм.

Основният ресторант "Satu'li Canteen" е издържат в стила на На'ви култуата, а в магазин, наречен "Windtraders" ще се продават елементи от изкуството на народа На'ви. арът "Pongu Pongu" ще предлага на гостите тематични напитки от Пандора.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти