Войнов: Днес нямам сантименти към Левски

Войнов: Днес нямам сантименти към Левски

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов коментира днешното домакинство на отбора срещу Левски (София) от 32-ия кръг на Първа лига от 20:00 часа на стадиона в пловдивския парк "Лаута".

"Левски е силен отбор. Очаквам да се вдигнем и да покажем, че играем за хората, за привържениците на клуба, които обичат отбора. Нямам сантименти към Левски в този мач. Аз съм треньор на Локомотив и ще дам всичко от себе си да изглеждаме по-добре и съм сигурен, че ще се представим различно от мача с Лудогорец", коментира специалистът.

Групата на Локомотив (Пд): Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Александър Тунчев, Иван Горанов, Стефан Йевтоски, Мигел Луке, Пауло Серджо Телес, Парвизджон Умарбаев, Ияд Хамуд , Димо Бакалов, Дани Кики, Дино Мартинович, Веселин Марчев, Мартин Камбуров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти