Петричев: Когато някой иска да уязви Лудогорец, повдига темата за чужденците

Петричев: Когато някой иска да уязви Лудогорец, повдига темата за чужденците

Изпълнителният-директор на Лудогорец - Ангел Петричев сподели, че ще дойде време, когато юношите на клуба ще бъдат фундаментална част от селекцията на разградския тим.

"Честита титла на всички наши привърженици в цяла България. Честито на всички колеги, служители и футболисти. Още не сме започнали с празненствата. На 20-и ще вдигнем титлата. Очертава се един изключително голям празник. След това ни предстои и финал за Купата на България.

Темата с чужденците не е наша. Ние знаем, че когато някой иска да уязви Лудогорец, той повдига темата за чужденците. Бъдете сигурни, че времето на нашите юноши ще дойде. Тук се изисква технологично време. Юношите ни ще получат своите шансове.

Дунав е отборът, с който правим много здрави мачове. Ще се опитат да ни победят пред пълния стадион в Русе. В България трябва да се научим, че когато има правила, те трябва да бъдат спазвани. Приемаме наказанието на Светослав Дяков", заяви Петричев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти