Кралев: С кого съм по-близък - Гриша Ганчев или Васил Божков? Няма значение

Кралев: С кого съм по-близък - Гриша Ганчев или Васил Божков? Няма значение

Спортният министър Красен Кралев отново взе отношения по въпроса за базите на ЦСКА. Както е известно, през това лято трябва да се проведе търг за стадиона на "армейците" и тренировъчния комплекс в Панчарево.

"Подготвяме прехвърлянето им към Национална спортна база. Взехме решение на МС за апортиране на базите в капитала на НСБ. В последните няколко месеца процесът не е задвижен, в момента ускоряваме процедурата като за целта се нуждаем от споразумение със Столична община за разсрочване на дължимия един милион за такси смет и данък сгради. Веднага след като това споразумение бъде постигнато базите ще бъдат прехвърлени в капитала НСБ и дружеството ще стартира веднага процедура за тяхното отдаване под наем", обясни министърът пред bTV.

Кралев бе попитан на кой симпатизира - на Левски или на ЦСКА, и отвърна, че на нито един фен на Черно море не трябва да се задава такъв въпрос. "Животът ми е свързан с варненския клуб", сподели той.

На въпрос с кого е по-близък - с Гриша Ганчев или Васил Божков, Кралев отговори, че това няма значение, защото министърът трябва да е безпристрастен в решенията си и да следва буквата на закона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти