В Италия настояват: Шампионът Конте напуска Челси!

В Италия настояват: Шампионът Конте напуска Челси!

Италианските медии не спират с информациите, че мениджърът на Челси Антонио Конте ще напусне Лондон след спечелването на титлата в английската Висша лига. Причината е, че той живее далеч от семейството му, което е останало на Апенините, като по този начин не може да се наслади напълно на работата си в Челси.

Дори по време на изказването си след триумфа със “сините” в Премиър лийг Конте обърна внимание, че му е било тежко в английската столица. “Посвещавам титлата на семейството си в Италия. Не беше лесно за тях, съпругата и дъщеря ми бяха в Италия”, каза Конте пред Sky Sport Italia.

Най-широко разпространяваната информация на Ботуша е, че китайските собственици на Интер са готови да предложат цели 15 милиона евро годишна заплата на Конте, както и пълната власт в клуба, за да може да го върне на върха.

“TeleLombardila” обаче настоява, че бившият национален селекционер на “скуадра адзура” има примамлива оферта и от Барселона, както и от “друг неизвестен засега клуб”, а единственото сигурно е, че напуска Челси през лятото.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички