Джо Коул хвали Георги Христов: Джорджи е перфектният съквартирант, разбираме се чудесно (видео)

Джо Коул хвали Георги Христов: Джорджи е перфектният съквартирант, разбираме се чудесно (видео)

Българският нападател на американския Тампа Бей Роудис Георги Христов се радва на нов силен сезон с жълто-зелената фланелка. За втора поредна година пък компания на терена му прави не кой да е, а трикратният шампион на Англия с Челси Джо Коул. Двамата оформиха впечатляващ дует през първата кампания на англичанина отвъд Океана, а перфектното им разбирателство на терена се пренесе и извън него.

Нещо повече, Джорджи и Джо делят една стая по време на лагерите на Роудис. Бившият английски национал, който има 56 мача и 10 гола с екипа на “Трите лъва”, се изказа изключително ласкаво по адрес на юношата на Марица (Пловдив), като в интервю за клубната телевизия на тима от Сейнт Питърсбърг го определи за “перфектния съквартирант”.

“Джорджи е невероятен човек и страхотен съквартирант. С него споделяме много общи интереси, харесваме едни и същи книги и филми. Вече се познаваме доста добре и честно казано, трудно бих избрал по-добър съквартирант от него. Не хърка (смее се) и си ляга рано. Обичаме и един и същ шоколад, което е много хубаво. Разбираме се много и на терена, и извън него. Като цяло гледаме да си помагаме един друг”, споделя бившият ас на Уест Хам, Челси и Ливърпул, който има впечатляващите 377 мача и 47 гола във Висшата лига.

Припомняме, че около Коледа Христов гостува на Коул в Лондон, като заедно изгледаха от президентската ложа на "Стамфорд Бридж" двубоя от Премиършип между Челси и Уест Бромич. Компания на трибуните в английската столица им правеха клубната легенда Франк Лампард и президентът на “сините” Брус Бък.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички