Септември с важна победа в Банско

Септември с важна победа в Банско

Отборът на Септември (София) победи като гост с 1:0 Банско в среща от 28-ия кръг на Втора лига. Единствения, но важен гол на стадион "Свети Петър" вкара Костадин Аджов. В 11-ата минута той засече центриране на първа греда и донесе победата на гостите. След 20 минути игра Байду със силен удар от границата на наказателното поле нацели страничната греда. В края на полувремето домакините имаха претенции към главния съдия за неотсъдена дузпа за игра с ръка в наказателното поле. Реферът Вангел Вангелов вдигна и жълт картон на Георги Фикийн за протестите.
 

През второто полувреме обаче и двата отбора пренесоха битката в средата на терена и не създадоха малко  положения и пред двете врати. Вратарят на домакините  Абди Абдиков спаси силни удари на Борис Галчев и Николай Цветков - Демона. Домакините понатиснаха, в игра влязоха и опитните Владислав Златинов и Любомир Витанов. И те обаче не можаха да помогнат на отбора си...

С тази победа Септември намали разликата до лидера Етър, а отборът на Банско вече е изпаднал в аматьорския футбол. Играчите на Христо Арангелов са с актив от 56 точки, докато "виолетовите" са с 58, но и мач по-малко.
Милчо Максимов

Банско - Септември (София) 0:1
0:1

Аджов 11'
СЪСТАВИТЕ
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти