Стамен Белчев: Доволен съм, но бяхме неспокойни

Стамен Белчев: Доволен съм, но бяхме неспокойни

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев остана доволен от победата с 1:0 като гост на Черно море в двубой от първата шестица на Първа лига. Специалистът обаче смята, че в началото срещата неговите играчи са действали припряно.

“Доволен съм от победата. Проявихме търпение и вкарахме гол. Моето желание е да владеем трайно топката и като цяло работим в тая насока - да бъдем по-активни през целия двубой. Радвам се, че създаваме положения, но лошото е, че не ги вкарваме. През първото полувреме показахме неспокойствие и прибързаност. Мислеха, че лесно и бързо ще вкараме Заслугата за добрите игри е изцяло на футболистите, ние с щаба им помагаме. Дано продължим така до края на първенството, въпреки че второто място няма как да бъде удовлетворение на нас. Има още четири мача до края на шампионата и след това ще видим. Ние във всеки мач излизаме да радваме феновете. Играем всеки мач за победа. Надявам се да запазим ядрото и да надградим”, каза Белчев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти