Луис Енрике: Ще вложим всички усилия да спечелим два трофея

Луис Енрике: Ще вложим всички усилия да спечелим два трофея

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике продължава да вярва, че каталунският тим може да защити титлата си. "Лос кулес" трябва да спечелят двата си оставащи мача в Ла Лига и да се надяват Реал Мадрид да загуби три точки в своите три двубоя в Примера. "Ще вложим всички усилия да спечелим два трофея", заяви наставникът, включвайки и финала за Купата на краля, в който ще срещнат Алавес.

"Лас Палмас направи много добър сезон. Постоянно беше в средата на класирането и едва в неговия край се позиционира по-надолу най-вече заради гостуванията си. Лас Палмас е опасен отбор, който знае как да играе футбол", довери специалистът на днешната пресконференция.

"Пике със сигурност няма да играе утре. Не се чувстваше добре тази седмица и не тренира с отбора", разкри той. Централният бранител е в болница заради стомашен вирус. "Реал Мадрид има още три мача, а ние - два. В последните сезони видяхме какво ли не, нещата са непредсказуеми", каза още Луис Енрике.

Барса гостува на "Гран Канария" утре от 21,00 часа.

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти